Deelnemers info

 

Voor inschrijving (verlengt tot 17 september a.s. alleen nu zonder T-shirt):
Inschrijven voor de Nijverdalse cityrun kan via www.inschrijven.nl. De deelnemers aan de 5 of 10 km kunnen hier tevens hun maat van het functioneel T-shirt (voor 10 september) opgeven. Op de andere afstanden kan aangegeven worden voor welke school je loopt.

Controle inschrijving:
Wil je controleren of je inschrijving goed is verlopen dan kan dat via deze link: www.inschrijven.nl/controle. Door je postcode en geboortedatum in te vullen kun je exact zien of je inschrijving gelukt is voor het juiste onderdeel.

Na inschrijving:
Op zondag 24 september 2017 kun je vanaf 10:00 uur tot een half uur voor de start inschrijven bij het inschrijf bureau / wedstrijdsecretariaat in het winkelpand aan de Grotestraat 156 in Nijverdal (naast EP Nijverdal). Wel contant en het liefst gepast betalen.

Startnummers:
Startnummers en registratiechip (deze worden dus niet thuis gestuurd) kunt u zaterdag 23 september 2017 van 13.00u tot 16.00u ophalen bij Zorgsaam Lopers Company, Koemaste 2C in Hellendoorn of zondag 24 september vanaf 10.00 uur in het winkelpand aan de Grotestraat 156 in Nijverdal (naast EP Nijverdal). De deelnemers aan de 5 of 10 km ontvangen bij hun startnummer een functioneel T-shirt (alleen bij voorinschrijving). Het is niet mogelijk om van maat te ruilen. Het is dus noodzakelijk de juiste maat op te geven bij inschrijving.

Tijdregistratie:
Uw tijd zal worden geregistreerd door middel van chips. Deze chip ontvangt u bij uw startnummer. Deze chip dient u aan uw schoen vast te maken. Na afloop moet u deze chip weer inleveren. Er staan vrijwilligers klaar om u daarmee te helpen.

Starttijden:
De Bowling Boerderij – 10 kilometer start om: 12.10 uur.
De Heutink – 2,5 kilometer Juniorenrun start om 13:20 uur.
De Heutink – 1 kilometer Kidsrun t/m 9 jaar start om 13:45 uur.
De Heutink – 1 kilometer Kidsrun van 10 t/m 12 jaar start om 14:00 uur.
De Zorgsaam Lopers Company – 5 kilometer start om 14:30 uur.

Uitslag:
De uitslagen van de wedstrijd komt zo spoedig mogelijk op www.uitslagen.nl en op deze website te staan. Hier kunt u uw bruto en netto tijd zien. Bij de finish wordt u gefilmd zodat u later aan familie en vrienden kunt laten zien hoe u over de finish kwam.

Voorzieningen:
Langs het parcours zijn EHBO posten. Omkleden kan in de parkeer garage direct naast de start locatie. Er is een speaker aanwezig die toeschouwers en de atleten op de hoogte houden van de verloop van de wedstrijd. Na de finish staat er (sport) drank en fruit voor u klaar.

Parkeren:
De parkeer garage zal grotendeels gebruikt worden door het wedstrijd secretariaat en als kleedruimte. Op het marktplein en bij de Albert Heijn is voldoende parkeergelegenheid. Inwoners van de gemeente Hellendoorn vragen we om op de fiets te komen. Bij het station er is ruimte om je fiets te stallen.  Volg altijd de aanwijzingen op van onze vrijwilligers.

Vragen en of informatie:
Voor vragen en/of verdere informatie kunt u op de dag zelf terecht bij het wedstrijdsecretariaat of voordien via info@cityrunnijverdal.nl 

 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame