De Bowling Boerderij – 10 Kilometer

Voor de meer ervaren recreant is de Bowling Boerderij – 10 kilometer een hele mooie uitdaging. De winnaar heeft meteen het parcours record te pakken 😉. Ga je voor het eerst de 10 kilometer lopen? Vraag dan aan een vriend of vriendin om mee te lopen, samen kom je er wel!

 

Het inschrijfgeld voor de Bowling Boerderij – 10 kilometer bedraagt 12,50 euro. Daarvoor ontvang je naast je startnummer een tijdregistratie chip en bij voorinschrijving tot en met 10 september een functioneel hardloop T-shirt. Een mooi aandenken aan de 1ste  Auto Aaltink – CityRun Nijverdal!

 

 

De start is om 12:10 uur. Geef de wedstrijd lopers de ruimte bij de start. Door de chip kunt je na afloop zien wat je netto tijd is. De prijsuitreiking vindt plaats op het Henri Dunantplein omstreeks 13:00 uur. Er zijn prijzen voor de nummers 1,2 en 3 bij de heren senioren, dames senioren, heren 40+, dames 40+, heren 50+ en dames 50+.

 

Schrijf je hier in voor de  Bowling Boederij – 10 kilometer.

 


Ervaar en geniet van de Twentse gastvrijheid aan onze Twentse toafel.

Bij De Bowlingboerderij is voor ieder wat wils. Van een avondje bowlen met drankjes en hapjes, kinderen kunnen spelen op de buitenspeelplaats, zalen afhuren voor bruiloften en feesten of aanschuiven bij de Twentse toafel. De Twentse toafel is een uitgebreid koud en warm buffet inclusief dessertbuffet. Tijdens de Twentse toafel serveren we aan tafel verschillende sabels van de grill.

Ambachtelijke pannenkoeken en smaakvolle burgers.

Een sfeervol pannenkoekenrestaurant voor jong en oud, met meer dan 90 verschillende pannenkoeken, enkele anti-pannenkoekgerechten en smaakvolle burgers. Er is een binnen- en buitenspeelplaats, kindvriendelijke tuin, tuinbanken en verwarmde veranda. Ook leuk in combinatie met bowlen. De Hooischuur is ook af te huren voor bruiloften & personeels- en familiefeesten.


 

 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame