De ZorgSaam Lopers Company – 5 Kilometer

 

De populairste afstand is de 5 kilometer. Voor de beginnende loper een mooie haalbare uitdaging om deze te volbrengen en misschien wel een persoonlijk record te lopen. Het parcours is 2,5 km lang dus je loopt 2 rondes, dubbel genieten van de muziek en aanmoedigingen van de toeschouwers.

 

Het inschrijfgeld voor de ZorgSaam Lopers Company – 5 kilometer bedraagt 10 euro. Daarvoor ontvang je naast je startnummer een tijdregistratie chip en bij voorinschrijving tot en met 10 september een functioneel hardloop T-shirt. Een mooi aandenken aan de 1ste CityRun Nijverdal!

 

De start is om 14:30 uur. Geef de wedstrijd lopers de ruimte bij de start. Door de chip kunt je na afloop zien wat je netto tijd is. De prijsuitreiking vindt plaats op het Henri Dunantplein omstreeks 15:00 uur. Er zijn prijzen voor de nummers 1,2 en 3 bij de heren senioren, dames senioren, heren 40+, dames 40+, heren 50+ en dames 50+.

 

Schrijf je hier in voor de  ZorgSaam Lopers Company – 5 kilometer.

 


ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn is de nieuwe gespecialiseerde sportwinkel voor hardlopers en wandelaars en deelt samen hetzelfde dak met ZorgSaam Fysiotherapie, Sportpodotherapie en Sportdiëtetiek!

 

Wie zijn wij? Onze naam vraagt om een kleine uitleg… De naam “ZorgSaam Lopers Company” verraadt voor velen twee afzonderlijk bekende namen: ZorgSaam en Lopers Company, samen zijn “wij” al goed voor bijna 70 jaar ervaring met verschillende specialismen maar toch met grote raakvlakken. ZorgSaam is in onze omgeving al een bekende naam als fysiotherapie praktijk in Nijverdal en welke reeds uitgebreid is met podotherapie en diëtetiek. Lopers Company is al jaren een landelijk bekende naam voor hardlopers en wandelaars vanwege het specialistisch adviseren en verkopen van hardloop- en wandelschoenen. De eigenaren van ZorgSaam, Rob Alferink en Patrick ter Brugge, hebben gemeend dat de combinatie van deze twee een goed antwoord is op de grote vraag die zij kregen binnen hun praktijk van hardlopers en wandelaars, namelijk: “Waar kan ik terecht voor het juist aanmeten van mijn loopschoenen?” Deze vraag kwam voort uit het feit dat de loper een loopblessure had door verkeerd schoeisel of dat de loper in de toekomst wilde voorkomen dat hij een loopblessure kreeg door verkeerd schoeisel. Dit heeft geleid tot de combinatie van ZorgSaam en Lopers Company en hiermee menen wij “maatwerk” te kunnen leveren elke loper!

 


 

 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame