Heutink – 1 & 2,5 Kilometer

 

Heutink – 1 km KidsRun

 

Voor onze jongste atleten is er de Heutink – 1 km KidsRun. Ook jullie ontvangen een startnummer met registratie chip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. We hebben voor de eerste drie jongen en meisjes (per leeftijdscategorie) die over de finish komen nog een mooie prijs. Het inschrijfgeld bedraagt maar € 2,50.

 

De start van de Heutink – 1 km KidsRun is om 13:45 uur voor de kinderen van tot en met 9 jaar en om 14:00 uur voor de kinderen van 10 tot en met 12 jaar. Direct nadat de laatste deelnemer gefinisht is (± 14.15 uur) zullen de prijzen uitgereikt worden. Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de Heutink – 1 km KidsRun aangeven op welke school ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft tijdens de Heutink – 1 km KidsRun wordt door ons van groep 1 tot en met 8 getrakteerd op ijs! Lekker van Lorkeers!

 

 

Schrijf je hier in voor de Heutink – 1km KidsRun

 

Heutink – 2,5 km JuniorenRun

 

Ook voor de jeugd tot en met 16 jaar hebben we een passende afstand, de 2,5 km. 1 volle ronde over het gehele parcours.

 

Het inschrijfgeld voor de Heutink – 2,5 km JuniorenRun bedraagt 5 euro. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. We hebben voor de eerste drie jonge mannen en vrouwen die over de finish komen een mooie prijs.

 

De start van de Heutink – 2,5 km JuniorenRun is om 13:20 uur. De prijsuitreiking vindt plaats op het Henri Dunantplein omstreeks 13:35 uur.

 

De deelnemers aan de Heutink – 2,5 km JuniorenRun kunnen bij de inschrijving aangeven of zij op scholengemeenschap Reggesteyn zitten. Zij hebben ook nog een eigen competitie. BEAT THE TEACH. Tijdens de eerste periode staan de lessen lichamelijke opvoeding in het teken van duurlopen.. met als afsluiter voor wie wil… de CityRun Nijverdal. Enkele leraren zijn bereid gevonden te strijden tegen hun leerlingen. Welke leraar daag jij uit voor 2,5 kilometer vol gas door Nijverdal…. BEAT THE TEACH!

 

 

Schrijf je hier in voor de Heutink – 2,5 km JuniorenRun

 


 

Durf jij het aan? Meedoen aan de Heutink Kidsrun en rennen zo hard je kan? Heutink daagt je uit! Want hardlopen is leuk én gezond. En wist je dat alles wat je nu al leert je in de toekomst een heleboel kan helpen? Dus die kilometers rennen zijn niet alleen nú goed voor je, maar leggen ook een mooie basis voor de toekomst. Want jong geleerd is oud gedaan. Goed voor je ontwikkeling, noemen ze dat. En dat is precies waar Heutink voor staat; alles voor de ontwikkeling van kinderen wereldwijd. Zet ‘m op….je kunt het!

Meer weten over Heutink en de schoolspullen die we maken voor scholen over de hele wereld? Klik dan hier.

 

 


 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame