1 & 2,5 Kilometer

1 km KidsRun

 

Voor onze jongste atleten is er de  1 km KidsRun. Ook jullie ontvangen een startnummer met registratie chip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. We hebben voor de eerste drie jongen en meisjes (per leeftijdscategorie) die over de finish komen nog een mooie prijs. Het inschrijfgeld bedraagt maar € 2,50.

Wij trakteren op IJS!!!

De start van de  1 km KidsRun is om 14:20 uur voor de meisjes tot en met 9 jaar, de jongens tm 9 jaar starten om 14:40 uur. Om 15:00 uur is de start voor de meisjes van 10 tot en met 12 jaar en tenslotte starten de jongens om 15:15 uur. Direct nadat de laatste deelnemer gefinisht is (± 15:30 uur) zullen de prijzen uitgereikt worden. Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de  1 km KidsRun aangeven op welke school ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft tijdens de  1 km KidsRun wordt door ons van groep 1 tot en met 8 getrakteerd op ijs! Lekker van Lorkeers!

 

 

Schrijf je hier in voor de 1km KidsRun

 

2,5 km JuniorenRun

Ook voor de jeugd tot en met 16 jaar hebben we een passende afstand, de 2,5 km. 1 volle ronde over het gehele parcours.

Het inschrijfgeld voor de  2,5 km JuniorenRun bedraagt 5 euro. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. We hebben voor de eerste drie jonge mannen en vrouwen die over de finish komen een beker.

De start van de 2,5 km JuniorenRun is om 13:40 uur. De prijsuitreiking vindt plaats op het Henri Dunantplein omstreeks 14:00 uur.

Kom meelopen met je team of elftal van je eigen vereniging!!!
De deelnemers aan de 2,5 km JuniorenRun kunnen zich tevens per team of elftal inschrijven. Of je nu zwemt, voetbalt, korfbalt of tafeltennist, elke sportvereniging is welkom. Het team moet bestaan uit minimaal 5 en maximaal 15 personen. De eerste 5 finishers per team bepalen de uitslag. Voor het beste team hebben we een leuk team uitje! Je gaat namelijk met je team de nieuwe escaperoom The Matrix van De Wilgenwaerd in!!!

Verzamel je teamgenoten en schrijf je in via onderstaand formulier…..dus niet via inschrijven.nl

Het formulier voor  Team aanmelding, invullen en mailen naar inschrijvingen@cityrunnijverdal .

Schrijf je hier in voor de  2,5 km JuniorenRun (Individueel, dus niet voor team inschrijvingen)

 


 

 

 


 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame