Omwonenden info

 

Op zondag 24 september 2017 organiseert ASV Atletics Nijverdal voor de eerste keer de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal. Een hardloopwedstrijd over 4 afstanden; voor de kinderen de 1 kilometer, de jeugd de 2,5 kilometer en vanaf 17 jaar tot…… een 5 en 10 kilometer. Het standaard parcours is 2,5 kilometer (zie www.cityrunnijverdal.nl) lang door het centrum van Nijverdal, de straten van het rode dorp, over de tuinen van Nijverdal (dak van de tunnel) en weer terug het centrum in.

 

U kunt deze hardloopwedstrijd dus van heel dichtbij meemaken. Het parcours loopt namelijk bij u door de straat of door de wijk. Dat kan voor u echter ook enige overlast betekenen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk tijdens de wedstrijd om met uw auto van en naar uw huis te rijden.

 

Gedurende het evenement zijn namelijk een aantal wegen op de volgende tijden afgesloten:

Grotestraat

van 07:00 tot 16:00 uur                         Grotestraat vanaf Maximastraat tot aan deel Meijboomstraat
van 07:00 uur tot 10:30 uur                   Grotestraat vanaf Maximastraat tot aan deel H. Wormserstraat
van 10:30 uur tot 17:00 uur                   Grotestraat vanaf Maximastraat tot aan kruising bij de Budde (kruising is voor de helft afgesloten)

Wilhelminawijk:

Van 11:30 tot 15:30 uur                         Oranjestraat, Limburg van Stirumstraat, Joncheerelaan, F35 fietspad Bouwmeesterstraat, Leo ten Brinke tuinen, Joncheerelaan.

 

Wanneer u in deze periode met uw auto weg moet, zou u dan voordien uw auto buiten het parcours willen parkeren.
In geval van nood kunnen de bewoners die binnen het parcours wonen via de Julianastraat de Limburg van Stirumstraat oversteken naar de Nieuwstraat.

 

Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk om uw auto niet op de weg te parkeren, zodat dit de lopers niet belemmert. Hebt u een hond, wilt u deze dan tijdens het evenement binnen of aangelijnd houden? Om het verkeer in goede banen te leiden zullen wij tijdens de genoemde periode voldoende verkeersregelaars inzetten.

 

Natuurlijk zullen wij als organisatie van de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal ons uiterste best doen om eventuele overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Desondanks bieden wij u bij deze hiervoor alvast onze excuses aan.

 

Tot slot willen wij nog een beroep op u doen. Aangezien de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal een hardloopfeest voor zowel deelnemer als publiek moet worden vragen wij u om dit zoveel mogelijk te ondersteunen. Wij zouden het fijn vinden om zo veel mogelijk supporters langs de kant te hebben. Gezellig samen de hardlopers aanmoedigen met een heerlijke kop koffie erbij. Muziek om de hardlopers en het publiek op te zwepen.. Leuk! Nodig dus familie, vrienden en kennissen uit om bij u in de straat deze wedstrijd te komen beleven!

 

Voor eventuele vragen over de wedstrijd kunt u contact opnemen met onze wedstrijdleider: Albert Horsman / Organisatie CityRun ASV Atletics op telefoon: 0548 -610 419, mobiel: 06 -28 51 74 90 of per e-mail: alberthorsman@gmail.com

 

Bij eventuele problemen op de wedstrijddag kunt u bellen met: Marinus Valk op mobiel: 06 – 31 66 77 19

 

Er van uitgaande dat we de 24 september ’s avonds terug kunnen kijken op een reuze gezellige zondag middag!

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame