De Voordeelmarkt 1 & 2,5 Kilometer

De Voordeelmarkt 1 km KidsRun

 

Voor onze jongste atleten is er de  1 km KidsRun. Ook jullie ontvangen een startnummer met registratie chip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. We hebben voor de eerste drie jongen en meisjes (per leeftijdscategorie) die over de finish komen nog een mooie prijs. Het inschrijfgeld bedraagt maar € 2,50. Ouders mogen meelopen maar starten met hun kind achteraan.

Wij trakteren op IJS!!!

De start van de  Voordeelmarkt 1 km KidsRun is om 14:20 uur voor de meisjes tot en met 9 jaar, de jongens tm 9 jaar starten om 14:40 uur. Om 15:00 uur is de start voor de meisjes van 10 tot en met 12 jaar en tenslotte starten de jongens om 15:15 uur. Direct nadat de laatste deelnemer gefinisht is (± 15:30 uur) zullen de prijzen uitgereikt worden. Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de  1 km KidsRun aangeven op welke school ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft tijdens de  1 km KidsRun wordt door ons van groep 1 tot en met 8 getrakteerd op ijs! Lekker van Lorkeers!

 

 

 

 

De Voordeelmarkt 2,5 km JuniorenRun

Ook voor de jeugd tot en met 16 jaar hebben we een passende afstand, de 2,5 km. 1 volle ronde over het gehele parcours.

Het inschrijfgeld voor de  2,5 km JuniorenRun bedraagt 5 euro. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. We hebben voor de eerste drie jonge mannen en vrouwen die over de finish komen een beker.

De start van de 2,5 km JuniorenRun is om 13:40 uur. De prijsuitreiking vindt plaats op het Henri Dunantplein omstreeks 14:00 uur.

 

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en EHBO:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar. Langs het parcours staan op diverse plekken EHBOers.  Zij staan in contact met de organisatie en kennen tevens de calamiteiten procedure.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. In de parkeergarage is er een mogelijkheid om u om te kleden. Er is geen toezicht op uw eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Uw tijd zal door middel van Ipico chips geregistreerd worden. Deze chip ontvangt u bij uw startnummer en moet door middel van tierapps aan uw schoen bevestigd worden. Na afloop dient u deze chip weer in te leveren. Vrijwilligers knippen deze graag van uw schoen af. Uw bruto en netto tijd zal geregistreerd worden.

 

 

 


 

 

 


 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame