De Hooischuur kidsrun

De Hooischuur KidsRun

Voor onze jongste atleten is er de  KidsRun. Ook die route hebben we dit jaar aangepast. De jongste lopers, van 4 tm 9 jaar, lopen 1 ronde van 650 meter. De atleten van 10 tm 12 jaar lopen 2 rondes. Ook jullie ontvangen een startnummer met registratie chip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Vergeet niet je chip die aan je schoen vast zit in te leveren voordat je je medaille aan je ouders laat zien!!! We hebben voor de eerste drie jongen en meisjes (per leeftijdscategorie) die over de finish komen nog een mooie prijs. Het inschrijfgeld bedraagt maar € 2,50. Ouders mogen meelopen maar starten met hun kind achteraan.

Start tijden:

De start van de  Hooischuur KidsRun is om 12:30 uur voor de meisjes tot en met 9 jaar, de jongens tm 9 jaar starten om 12:50 uur. Om 13:10 uur is de start voor de meisjes van 10 tot en met 12 jaar en tenslotte starten de jongens om 13:30 uur. Direct nadat de laatste deelnemer gefinisht is (± 13:45 uur) zullen de prijzen uitgereikt worden.

De Hooischuur trakteert op een pannenkoek!!
Onze hoofdsponsor van de kidsrun maakt het meelopen met de kidsrun wel heel erg aantrekkelijk. Elke deelnemer aan de kidsrun krijgt op vertoon van zijn of haar medaille een gratis pannenkoek bij De Hooischuur!!!

Wij trakteren op IJS!!
Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de  Hooischuur KidsRun aangeven op welke school in de gemeente Hellendoorn ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft tijdens de  KidsRun wordt door ons van groep 1 tot en met 8 getrakteerd op ijs! Lekker van Lorkeers!

 

 

 

 

 

 

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en EHBO:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar. Langs het parcours staan op diverse plekken EHBOers.  Zij staan in contact met de organisatie en kennen tevens de calamiteiten procedure.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. In de parkeergarage is er een mogelijkheid om u om te kleden. Er is geen toezicht op uw eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Uw tijd zal door middel van Ipico chips geregistreerd worden. Deze chip ontvangt u bij uw startnummer en moet door middel van tierapps aan uw schoen bevestigd worden. Na afloop dient u deze chip weer in te leveren. Vrijwilligers knippen deze graag van uw schoen af. Uw bruto en netto tijd zal geregistreerd worden.

 

 

 

 


 

 

 


 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame