Sponsoren info

Hieronder vindt u informatie over onze sponsoren:

 


Mensenwerk in Autoland

Auto Aaltink

De actieve Mitsubishi & Fiat dealer uit Nijverdal

Wij zijn úw Fiat, Mitsubishi en Chevrolet dealer in de regio. Wat u van ons mag verwachten? Veel enthousiasme voor onze merken, uiteraard. Want deze hebben veel te bieden. Maar ook een ruime voorraad kwalitatieve occasions: Garant Occasions. Diverse merken in een brede prijsklasse en allemaal voorzien van minimaal 12 maanden garantie. Daarnaast staat ons team voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit.
Kortom: voor service en advies op topniveau. U mag dus heel wat van ons verwachten.

Meer informatie: www.autoaaltink.nl

 


De hardloopspecialist van Salland en Twente!

ZorgSaam Lopers Company

ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn is de nieuwe gespecialiseerde sportwinkel voor hardlopers en wandelaars en deelt samen hetzelfde dak met ZorgSaam Fysiotherapie, Sportpodotherapie en Sportdiëtetiek!

Wie zijn wij? Onze naam vraagt om een kleine uitleg… De naam “ZorgSaam Lopers Company” verraadt voor velen twee afzonderlijk bekende namen: ZorgSaam en Lopers Company, samen zijn “wij” al goed voor bijna 70 jaar ervaring met verschillende specialismen maar toch met grote raakvlakken. ZorgSaam is in onze omgeving al een bekende naam als fysiotherapie praktijk in Nijverdal en welke reeds uitgebreid is met podotherapie en diëtetiek. Lopers Company is al jaren een landelijk bekende naam voor hardlopers en wandelaars vanwege het specialistisch adviseren en verkopen van hardloop- en wandelschoenen.

 

Meer informatie: www.zorgsaamloperscompany.nl

 


De Bowlingboerderij

Ervaar en geniet van de Twentse gastvrijheid aan onze Twentse toafel.

Bij De Bowlingboerderij is voor ieder wat wils. Van een avondje bowlen met drankjes en hapjes, kinderen kunnen spelen op de buitenspeelplaats, zalen afhuren voor bruiloften en feesten of aanschuiven bij de Twentse toafel. De Twentse toafel is een uitgebreid koud en warm buffet inclusief dessertbuffet. Tijdens de Twentse toafel serveren we aan tafel verschillende sabels van de grill.

De Hooischuur

Ambachtelijke pannenkoeken en smaakvolle burgers.

Een sfeervol pannenkoekenrestaurant voor jong en oud, met meer dan 90 verschillende pannenkoeken, enkele anti-pannenkoekgerechten en smaakvolle burgers. Er is een binnen- en buitenspeelplaats, kindvriendelijke tuin, tuinbanken en verwarmde veranda. Ook leuk in combinatie met bowlen. De Hooischuur is ook af te huren voor bruiloften & personeels- en familiefeesten.

 

Meer informatie: www.debowlingboerderij.nl / www.hooischuurnijverdal.nl

 


Heutink

Heutink draagt sporters een warm hart toe. Want fanatieke sporters zijn bijzondere mensen. Mensen met doorzettingsvermogen. Mensen met karakter. Meedoen aan een hardloopwedstrijd doe je niet zomaar. Daarvoor moet je van goeden huize komen en stevig trainen. Want een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Het parcours gaat je makkelijker af en je houdt meer energie over om te genieten van de ervaring. Net als in het dagelijks leven eigenlijk. Ook daar is een goede basis goud waard. Heutink wil graag inspireren. Kinderen laten groeien. Ze spelend laten leren en de beste resultaten laten behalen. Nu en in de toekomst. Dat doen we met een team met enorm veel doorzettingsvermogen. Samen sterk. Groeien met Heutink!

 

Meer weten over Heutink? Klik dan hier.

 

 


SNS Nijverdal

 

Ben jij op zoek naar een persoonlijke bank, een bank waar bankieren makkelijker kan? STOP dan met zoeken, dan zijn wij de bank voor jou!

Persoonlijke service bieden wij door middel van een vast team die van maandag tot en met zaterdag voor u klaarstaat.

Daar waar andere banken Nijverdal verlaten, blijven wij wel op Nijverdal!

 

Meer weten over SNS Nijverdal? Klik dan hier.

 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame