De Ekelenkamp / NH – 5 Kilometer

De populairste afstand is de 5 kilometer. Voor de beginnende loper een mooie haalbare uitdaging om deze te volbrengen en misschien wel een persoonlijk record te lopen. Het parcours is 2,5 km lang dus je loopt 2 rondes, dubbel genieten van de muziek en aanmoedigingen van de toeschouwers.

 

Het inschrijfgeld voor de Ekelenkamp / NH  – 5 kilometer bedraagt 10 euro. Daarvoor ontvang je naast je startnummer een tijdregistratie chip en bij voorinschrijving tot en met 9 september een functioneel hardloop T-shirt. Een mooi aandenken aan de 2de CityRun Nijverdal!

 

De start is om 15:45 uur. Geef de wedstrijd lopers de ruimte bij de start. Door de chip kunt je na afloop zien wat je netto tijd is. De prijsuitreiking vindt plaats op het Henri Dunantplein omstreeks 16:25 uur. Er zijn prijzen voor de nummers 1,2 en 3 bij de heren senioren, dames senioren, heren 35+, dames 35+, heren 45, dames 45+, heren 55+ en dames 55+.

Bovenstaande informatie heeft betrekking op de editie van 2018.

 

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en EHBO:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar. Langs het parcours staan op diverse plekken EHBOers.  Zij staan in contact met de organisatie en kennen tevens de calamiteiten procedure.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. In de parkeergarage is er een mogelijkheid om u om te kleden. Er is geen toezicht op uw eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Uw tijd zal door middel van Ipico chips geregistreerd worden. Deze chip ontvangt u bij uw startnummer en moet door middel van tierapps aan uw schoen bevestigd worden. Na afloop dient u deze chip weer in te leveren. Vrijwilligers knippen deze graag van uw schoen af. Uw bruto en netto tijd zal geregistreerd worden.

Pers:
Indien u foto’s of een verslag wil maken van de CityRun dan bent u van harte welkom. Wilt u zich dan melden bij het inschrijfbureau aan de vrijwilligers balie? Dan kunnen wij u voorzien van de juiste informatie.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame