De Haere – 5 Kilometer

De populairste afstand is de 5 kilometer. Voor de beginnende loper een mooie haalbare uitdaging om deze te volbrengen en misschien wel een persoonlijk record te lopen. Het parcours is 2,5 km lang dus je loopt 2 rondes, dubbel genieten van de muziek en aanmoedigingen van de toeschouwers.

INSCHRIJVEN

Meer informatie vindt u hieronder.


1 ronde =2,5 km

Het inschrijfgeld voor de Haere  – 5 kilometer bedraagt 10 euro. Daarvoor ontvang je naast je startnummer een tijdregistratie chip en een mooie medaille. Een mooi aandenken aan de 4de  Auto Aaltink – CityRun Nijverdal!
In verband met de corona pandemie heeft de organisatie financiële keuzes moeten maken om deze wedstrijd te kunnen organiseren. Daarom zal er bij deze editie geen hardloop T-shirt worden gegeven aan de deelnemers.

De voorinschrijving sluit op 15 september 2021. U kunt zich tot een half uur voor de wedstrijd inschrijven op het inschrijfbureau. (zodra bekend is waar deze komt zal dat hier kenbaar gemaakt worden.)

De start is om 14:30 uur. Geef de wedstrijd lopers de ruimte bij de start. Door de chip kunt je na afloop zien wat je netto tijd is. De prijsuitreiking vindt plaats op het Henri Dunantplein omstreeks 15:10 uur.  Er zijn prijzen voor de nummers 1,2 en 3 bij de heren senioren, dames senioren, heren 35+, dames 35+, heren 45+, dames 45+, heren 55+ en dames 55+.

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en Rode kruis:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar.  Er fietsen 2 Rode Kruis medewerkers mee zodat er altijd snel hulp verleend kan worden. Zij staan in contact met de organisatie , hulpdiensten en kennen tevens de calamiteiten procedure. In totaal staan er 6 rode kruis medewerkers voor u klaar.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. Wij proberen een ruimte te creëren waar u zich om kunt kleden. Er is geen toezicht op uw eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Uw tijd zal door middel van Ipico chips geregistreerd worden. Deze chip ontvangt u bij uw startnummer en moet door middel van tierapps aan uw schoen bevestigd worden. Na afloop dient u deze chip weer in te leveren. Vrijwilligers knippen deze graag van uw schoen af. Uw bruto en netto tijd zal geregistreerd worden. LET OP: Indien u deze chip niet inlevert zal er 7,50 euro in rekening worden gebracht!! Komt u er thuis achter dat u uw chip nog heeft neem dan direct contact met de organisatie op.

Pers:
Indien u foto’s of een verslag wil maken van de CityRun dan bent u van harte welkom. Wilt u zich dan melden bij het inschrijfbureau aan de vrijwilligers balie? Dan kunnen wij u voorzien van de juiste informatie.

Deelname:
Door in te schrijven bij de CityRun Nijverdal gaat u akkoord met:
Uw gegevens worden opgenomen in een adressen bestand welke gebruikt zal worden voor het informeren van deelnemers aan de CityRun Nijverdal.
Daarnaast zullen naam, geslacht en afstand doorgegeven worden aan derden voor het bedrukken en vullen van enveloppen voor de deelnemers.

De uitslagen worden verwerkt in een uitslagen lijst en worden online gepubliceerd.

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden voor, tijdens en na het evenement. Deze mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Foto’s worden tevens online gepubliceerd.

Deelnemers volgen altijd de instructies op van de organisatie of vrijwilligers.

Toeschouwers:
Wij hopen dat veel mensen komen kijken naar de CityRun. Genieten van de muziek maar ook van de sportieve prestaties. Door langs het parcours te staan bestaat de mogelijkheid dat u op foto’s of videobeelden komt te staan. Veel foto’s zullen online gepubliceerd worden. Staan er foto’s online op de website van de CityRun en u hebt hier bezwaar tegen dan kunt u dit kenbaar maken bij de organisatie. De organisatie van de CityRun is niet verantwoordelijk voor foto’s of ander beeldmateriaal op andere websites. Volg de instructies op van onze vrijwilligers die langs het parcours staan. Zij staan daar voor de veiligheid van u en de deelnemers.Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame