Aanmoedigen

Kom als supporter!

Voor bijna alle deelnemers aan de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal is één ding gelijk: het is heerlijk als je op de moeilijke momenten gedragen wordt door de aanmoedigingen van een enthousiast publiek. Even weer rechtop lopen en volle kracht vooruit! Het parcours is dit jaar iets anders. De kidsrun is geen heen-en-weer parcours maar een mooie ronde van 650 meter. De 10 tm 12 jarigen lopen deze ronde 2 keer. Op diverse punten in het centrum maken wij oversteekplaatsen. Volg hier de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.

Reuze gezellig programma!
Er is veel aandacht besteed aan het randprogramma van de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal. Op meerder plekken langs het parcours zullen muzikale acts staan om de lopers in de juiste cadans te houden en om de sfeer in het centrum van Nijverdal te verhogen.

Op het Henri Dunantplein is een centrale ontmoetingsruimte ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden met de geleverde prestatie. Hier staan ook springkussen voor de jeugd. Veel horeca gelegenheden in het centrum zijn geopend en bij mooi weer kunt u zelfs vanaf de diverse terrasjes genieten van de CityRun.

Bij start / finish staat speaker Herman Weening, om deelnemer en publiek van alle informatie te voorzien. Herman is bij alle CityRuns in Nijverdal aanwezig geweest en kan elk jaar weer ons feestje glans geven met zijn deskundigheid en enthousiasme.

 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame