Aanmoedigen

Kom als supporter!

Voor bijna alle deelnemers aan de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal is één ding gelijk: het is heerlijk als je op de moeilijke momenten gedragen wordt door de aanmoedigingen van een enthousiast publiek. Even weer rechtop lopen en volle kracht vooruit!
Het parcours wordt dit jaar vernieuwd en is exact 2,5 kilometer lang. Houd deze website in de gaten voor de precieze route. De kidsrun en de G-run lopen een leuke ronde van circa 550 meter. (de oudere jeugd 2 rondes). Start- en finishlocatie is de Grotestraat.

Op diverse punten in het centrum maken wij oversteekplaatsen. Volg hier de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.

Reuze gezellig programma!
Er is veel aandacht besteed aan het randprogramma van de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal. Op meerdere plekken langs het parcours zullen muzikale acts staan om de lopers in de juiste cadans te houden en om de sfeer in het centrum van Nijverdal te verhogen.

Op het Henri Dunantplein is een centrale ontmoetingsruimte ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden met de geleverde prestatie. Veel horecagelegenheden in het centrum zijn geopend en bij mooi weer kun je zelfs vanaf de diverse terrasjes genieten van de CityRun.

Bij start / finish staat speaker Herman Weening, om deelnemer en publiek van alle informatie te voorzien. Herman is bij alle CityRuns in Nijverdal aanwezig geweest en kan elk jaar weer ons feestje glans geven met zijn deskundigheid en enthousiasme. Als Herman even niet aan het woord is zorgt DJ Lars voor opzwepende muziek.

Na de finish worden de lopers naar een uitloopvak geleid. Daar is water, sportdrank en fruit voor alle deelnemers. Het uitloopvak is op het Henri Dunantplein. 

Starttijden 2022:
12:30 uur – Heutink – KidsRun –
deelnemers van 11 en 12 jaar
12:45 uur – Heutink – KidsRun – deelnemers 9 en 10 jaar
13:00 uur – Heutink – KidsRun – deelnemers 7 en 8 jaar
13:15 uur – Heutink – KidsRun – deelnemers tot en met 6 jaar
13.30 uur – Apotheek Nijverdal – G-Run
14:15 uur – Veldsink-Rensen RegioBank – 10 Kilometer
15:30 uur – D&A Licht – 5 Kilometer

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame