Aanmoedigen

Kom als supporter!

Voor bijna alle deelnemers aan de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal is één ding gelijk: het is heerlijk als je op de moeilijke momenten gedragen wordt door de aanmoedigingen van een enthousiast publiek. Even weer rechtop lopen en volle kracht vooruit!
Het parcours is dit jaar hetzelfde als de vorig editie. De kidsrun en de G-run lopen een leuke ronde van 650 meter. (de oudere jeugd 2 rondes) Vanaf de start op de Willem Alexanderstraat via de Maximastraat naar de Grotestraat. Vervolgens via het Keizerserf naar de finish.

De 5 en 10 km gaan op de Grotestraat rechtsaf de Meyboomstraat op, over de tunnel via het “zwarte paadje” naar de Koersendijk. Vervolgens de Oranjestraat, Van Limburg Stirumstraat, Jongherelaan, Grotestraat en via de Keizerserf naar de finish.

Op diverse punten in het centrum maken wij oversteekplaatsen. Volg hier de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.

Reuze gezellig programma!
Er is veel aandacht besteed aan het randprogramma van de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal. Op meerder plekken langs het parcours zullen muzikale acts staan om de lopers in de juiste cadans te houden en om de sfeer in het centrum van Nijverdal te verhogen.

Op het Henri Dunantplein is een centrale ontmoetingsruimte ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden met de geleverde prestatie. Veel horeca gelegenheden in het centrum zijn geopend en bij mooi weer kunt u zelfs vanaf de diverse terrasjes genieten van de CityRun.

Bij start / finish staat speaker Herman Weening, om deelnemer en publiek van alle informatie te voorzien. Herman is bij alle CityRuns in Nijverdal aanwezig geweest en kan elk jaar weer ons feestje glans geven met zijn deskundigheid en enthousiasme. Als Herman even niet aan het woord is zorgt DJ Lars voor opzwepende muziek.

Na de finish worden de lopers naar een uitloop vak geleid. Daar worden de chips van de veters gehaald en daar is water, sportdrank en fruit voor alle deelnemers. Het uitloopvak is in de Johan Frisostraat. 

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame