Aanmoedigen

Kom als supporter!

Voor bijna alle deelnemers aan de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal is één ding gelijk: het is heerlijk als je op de moeilijke momenten gedragen wordt door de aanmoedigingen van een enthousiast publiek. Even weer rechtop lopen en volle kracht vooruit!
Het parcours is exact 2,5 kilometer lang. De kidsrun en de G-run lopen een leuke ronde van circa 550 meter. (de oudere jeugd 2 rondes). Start- en finishlocatie is de Grotestraat.

Op diverse punten in het centrum maken wij oversteekplaatsen. Volg hier de aanwijzingen van onze vrijwilligers op. Klik hier voor de route

Reuze gezellig programma!
Er is veel aandacht besteed aan het randprogramma van de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal. Op meerdere plekken langs het parcours zullen muzikale acts staan om de lopers in de juiste cadans te houden en om de sfeer in het centrum van Nijverdal te verhogen.

Op het Henri Dunantplein is een centrale ontmoetingsruimte ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden met de geleverde prestatie. Veel horecagelegenheden in het centrum zijn geopend en bij mooi weer kun je zelfs vanaf de diverse terrasjes genieten van de CityRun.

Bij start / finish staat speaker Herman Weening, om deelnemer en publiek van alle informatie te voorzien. Herman is bij alle CityRuns in Nijverdal aanwezig geweest en kan elk jaar weer ons feestje glans geven met zijn deskundigheid en enthousiasme. Als Herman even niet aan het woord is zorgt DJ Lars voor opzwepende muziek.

Na de finish worden de lopers naar een uitloopvak geleid. Daar is water, sportdrank en fruit voor alle deelnemers. Het uitloopvak is op het Henri Dunantplein. 

Starttijden 2023:

12:30 uur Heutink kidsrun 11-12 jaar.
12:45 uur Heutink kidsrun 09-10 jaar.
13:00 uur Heutink kidsrun 07-08 jaar.
13:15 uur Heutink kidsrun t/m – 6 jaar.
Huldiging Kidsrun na iedere afstand.

13:30 uur Apotheek Nijverdal G-Run
13:45 uur Huldiging G run.

14:15 uur Veldsink Rensen Regio Bank 10KM
15:15 uur Huldiging 10KM

15:30 uur D&A Licht 5KM
16:15 uur Huldiging 5KM

Leukste aanmoedigingsplek 

Voor bijna alle deelnemers aan de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal is één ding gelijk: het is heerlijk als je op de moeilijke momenten gedragen wordt door de aanmoedigingen van een enthousiast publiek. Even weer rechtop lopen en volle kracht vooruit!

Hoe leuk is het dan om dit samen met je buren, vrienden of familie op te pakken. Voor het altijd enthousiaste publiek in Nijverdal hebben we namelijk een leuke ‘wedstrijd’ dit jaar. De leukste aanmoedigingsplek wordt beloond met een superleuk en lekker pakket voor een gezellige bbq! Gedurende het evenement zal de jury een rondgang maken over het parcours en alle aanmoedigingsplekken beoordelen op enthousiasme, originaliteit en teamwork. Iedereen kan meedingen naar de titel “Leukste aanmoedigingsplek CityRun Nijverdal 2023”, dus wees creatief en moedig onze lopers op de meest ludieke en originele manier aan.
Wil je zeker zijn dat je bij de jury goed in beeld bent, geef dan vooraf even aan dat je iets leuks gaat doen en op welke locatie. Doorgeven via: info@cityrunnijverdal.nl 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame