De Heutink – KidsRun

De Heutink – KidsRun
De jongste lopers, van 4 t/m 9 jaar, lopen 1 ronde van 650 meter. De atleten van 10 t/m 12 jaar lopen 2 rondes. Ook jullie ontvangen een startnummer met registratie chip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Vergeet niet je chip die aan je schoen vast zit in te leveren voordat je je medaille aan je ouders laat zien!!! We hebben voor de eerste drie jongens en meisjes (per leeftijdscategorie) die over de finish komen nog een mooie prijs. Het inschrijfgeld bedraagt maar € 3,50.
De voorinschrijving sluit op 15 september 2021. U kunt zich tot een half uur voor de wedstrijd inschrijven op het inschrijfbureau. (zodra bekend is waar deze komt zal dat hier kenbaar gemaakt worden.)

Ouders/begeleiders mogen meelopen maar starten met hun kind achteraan. Ouders/begeleiders kunnen zonder inschrijving meelopen. Laat uw kind zo veel mogelijk zelfstandig lopen!!!

INSCHRIJVEN

Start tijden:
De start van de  Heutink – KidsRun is om 12:30 uur voor de meisjes tot en met 9 jaar, de jongens tm 9 jaar starten om 12:50 uur. Om 13:10 uur is de start voor de meisjes van 10 tot en met 12 jaar en tenslotte starten de jongens om 13:30 uur. Direct nadat de laatste deelnemer gefinisht is (± 13:45 uur) zullen de prijzen uitgereikt worden.

Wij trakteren op IJS!!
Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de Heutink – KidsRun aangeven op welke school in de gemeente Hellendoorn ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft tijdens de  KidsRun wordt door ons van groep 1 tot en met 8 getrakteerd op ijs! Lekker van Lorkeers!

4 t/m 9 jaar 1 ronde
10 t/m 12 jaar 2 ronden

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en Rode kruis:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar. Tijdens de 10km is er 1 drinkpost voor water. Er fietsen 2 Rode Kruis medewerkers mee zodat er altijd snel hulp geleverd kan worden. Zij staan in contact met de organisatie , hulpdiensten en kennen tevens de calamiteiten procedure. In totaal staan er 6 rode kruis medewerkers voor u klaar.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. Wij proberen om een omkleed gelegenheid beschikbaar te maken. Er is geen toezicht op uw eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Uw tijd zal door middel van Ipico chips geregistreerd worden. Deze chip ontvangt u bij uw startnummer en moet door middel van tierapps aan uw schoen bevestigd worden. Na afloop dient u deze chip weer in te leveren. Vrijwilligers knippen deze graag van uw schoen af. Uw bruto en netto tijd zal geregistreerd worden. LET OP: Indien u deze chip niet inlevert zal er 7,50 euro in rekening worden gebracht!! Komt u er thuis achter dat u uw chip nog heeft neem dan direct contact met de organisatie op.

Pers:
Indien u foto’s of een verslag wil maken van de CityRun dan bent u van harte welkom. Wilt u zich dan melden bij het inschrijfbureau aan de vrijwilligers balie? Dan kunnen wij u voorzien van de juiste informatie.

Deelname:
Door in te schrijven bij de CityRun Nijverdal gaat u akkoord met:
Uw gegevens worden opgenomen in een adressen bestand welke gebruikt zal worden voor het informeren van deelnemers aan de CityRun Nijverdal.
Daarnaast zullen naam, geslacht en afstand doorgegeven worden aan derden voor het bedrukken en vullen van enveloppen voor de deelnemers.

De uitslagen worden verwerkt in een uitslagen lijst en worden online gepubliceerd.

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden voor, tijdens en na het evenement. Deze mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Foto’s worden tevens online gepubliceerd.

Deelnemers volgen altijd de instructies op van de organisatie of vrijwilligers.

Toeschouwers:
Wij hopen dat veel mensen komen kijken naar de CityRun. Genieten van de muziek maar ook van de sportieve prestaties. Door langs het parcours te staan bestaat de mogelijkheid dat u op foto’s of videobeelden komt te staan. Veel foto’s zullen online gepubliceerd worden. Staan er foto’s online op de website van de CityRun en u hebt hier bezwaar tegen dan kunt u dit kenbaar maken bij de organisatie. De organisatie van de CityRun is niet verantwoordelijk voor foto’s of ander beeldmateriaal op andere websites. Volg de instructies op van onze vrijwilligers die langs het parcours staan. Zij staan daar voor de veiligheid van u en de deelnemers.Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame