Heutink – KidsRun

Heutink – KidsRun
De jongste lopers, van 4 t/m 9 jaar, lopen 1 ronde van circa 550 meter. De atleten van 10 t/m 12 jaar lopen 2 rondes. Ook jullie ontvangen een startnummer met registratie chip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. We hebben voor de eerste drie jongens en meisjes (per leeftijdscategorie) die over de finish komen nog een mooie prijs. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 4,00.
De voorinschrijving sluit op 21 september 2022. Je kunt je nog tot een half uur voor de wedstrijd inschrijven op het inschrijfbureau.

Ouders/begeleiders mogen meelopen maar starten met hun kind achteraan. Ouders/begeleiders kunnen zonder inschrijving meelopen. Laat jouw kind zo veel mogelijk zelfstandig lopen!!!

Start-tijden:
De starttijden van de Heutink – KidsRun zijn als volgt:
12:30 uur – deelnemers van 11 en 12 jaar
12:45 uur – deelnemers 9 en 10 jaar
13:00 uur – deelnemers 7 en 8 jaar
13:15 uur – deelnemers tot en met 6 jaar
Om 13.30 uur start nog de G-run. Als de deelnemers aan de G-run flink zijn aangemoedigd en de laatste deelnemer is gefinisht (± 13:45 uur) zullen de prijzen uitgereikt worden.

Wij trakteren op IJS!!
Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de Heutink – KidsRun aangeven op welke school in de gemeente Hellendoorn ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft tijdens de KidsRun wordt door ons van groep 1 tot en met 8 getrakteerd op ijs! Lekker van Lorkeers!

Exclusief functioneel hardloopshirt
Speciaal voor de Auto Aaltink CityRun 2022 is een exclusief en functioneel Runningshirt ontworpen met alleen het unieke CityRun logo op de borst en geen logo’s van sponsoren of andere afbeeldingen. Er is een herenshirt (recht model), een damesshirt (getailleerd model) en een kindershirt. Bij inschrijven kun je kiezen voor een herenshirt (maat S t/m 3XL), damesshirt (maat S t/m 2XL) of een kindershirt (maat 128 (4 jaar) t/m 164 (16 jaar). Het runningshirt kan worden besteld tijdens online inschrijving en kost slechts € 9.95. Het shirt zal bij afhalen van het startnummer uitgereikt worden, zodat je het shirt al tijdens de CityRun op 25 september kunt dragen. Klik hier voor de maattabel.

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen, zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en Rode kruis:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar. Er fietsen 2 Rode Kruis medewerkers mee zodat er altijd snel hulp geleverd kan worden. Zij staan in contact met de organisatie, hulpdiensten en kennen tevens de calamiteiten procedure. In totaal staan er 6 rode kruis medewerkers voor jou klaar.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. Wij proberen om een omkleed-gelegenheid beschikbaar te maken. Er is geen toezicht op jouw eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Je tijd zal door middel van transponders die achter op het startnummer zitten geregistreerd worden.

Pers:
Indien je foto’s of een verslag wil maken van de CityRun dan ben je van harte welkom. Wil je jezelf dan melden bij het inschrijfbureau aan de vrijwilligersbalie? Dan kunnen wij je voorzien van de juiste informatie.

Deelname:
Door in te schrijven bij de CityRun Nijverdal gaat u akkoord met:
Uw gegevens worden opgenomen in een adressenbestand welke gebruikt zal worden voor het informeren van deelnemers aan de CityRun Nijverdal.
Daarnaast zullen naam, geslacht en afstand doorgegeven worden aan derden voor het bedrukken en vullen van enveloppen voor de deelnemers.

De uitslagen worden verwerkt in een uitslagen-lijst en worden online gepubliceerd.

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden voor, tijdens en na het evenement. Deze mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Foto’s worden tevens online gepubliceerd.

Deelnemers volgen altijd de instructies op van de organisatie of vrijwilligers.

Toeschouwers:
Wij hopen dat veel mensen komen kijken naar de CityRun. Genieten van de muziek maar ook van de sportieve prestaties. Door langs het parcours te staan bestaat de mogelijkheid dat je op foto’s of videobeelden komt te staan. Veel foto’s zullen online gepubliceerd worden. Staan er foto’s online op de website van de CityRun en je hebt hier bezwaar tegen, dan kun je dit kenbaar maken bij de organisatie. De organisatie van de CityRun is niet verantwoordelijk voor foto’s of ander beeldmateriaal op andere websites. Volg de instructies op van onze vrijwilligers die langs het parcours staan. Zij staan daar voor de veiligheid van jou en de deelnemers.

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame