De G-Run

 De 1ste G-Run van Nijverdal!!

De Auto Aaltink CityRun Nijverdal heeft een nieuw onderdeel op het programma staan: De G – Run.

Heb je een beperking? De G – Run is er speciaal voor jou!!!
Ben je in staat om 5 of 10 km te lopen dan mag je uiteraard gewoon meedoen op die afstand.

De deelnemers aan de G-Run lopen 1 ronde van 650 meter. Jullie ontvangen een startnummer en een registratie chip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Vergeet niet je chip die aan je schoen vast zit in te leveren! Het inschrijfgeld bedraagt maar € 3,50. Na 13 september is het niet meer mogelijk om uw inschrijf geld terug te ontvangen bij verhindering. Ouders/begeleiders mogen, zonder inschrijving, meelopen.

Start tijden:
De start van de  G-Run is om 14.05 uur. Er zijn geen prijzen verbonden aan de G -Run.

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en Rode kruis:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar. Tijdens de 10km is er 1 drinkpost voor water. Er fietsen 2 Rode Kruis medewerkers mee zodat er altijd snel hulp geleverd kan worden. Zij staan in contact met de organisatie , hulpdiensten en kennen tevens de calamiteiten procedure. In totaal staan er 6 rode kruis medewerkers voor u klaar.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. Wij proberen om een omkleed gelegenheid beschikbaar te maken. Er is geen toezicht op uw eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Uw tijd zal door middel van Ipico chips geregistreerd worden. Deze chip ontvangt u bij uw startnummer en moet door middel van tierapps aan uw schoen bevestigd worden. Na afloop dient u deze chip weer in te leveren. Vrijwilligers knippen deze graag van uw schoen af. Uw bruto en netto tijd zal geregistreerd worden. LET OP: Indien u deze chip niet inlevert zal er 7,50 euro in rekening worden gebracht!! Komt u er thuis achter dat u uw chip nog heeft neem dan direct contact met de organisatie op.

Pers:
Indien u foto’s of een verslag wil maken van de CityRun dan bent u van harte welkom. Wilt u zich dan melden bij het inschrijfbureau aan de vrijwilligers balie? Dan kunnen wij u voorzien van de juiste informatie.

Deelname:
Door in te schrijven bij de CityRun Nijverdal gaat u akkoord met:
Uw gegevens worden opgenomen in een adressen bestand welke gebruikt zal worden voor het informeren van deelnemers aan de CityRun Nijverdal.
Daarnaast zullen naam, geslacht en afstand doorgegeven worden aan derden voor het bedrukken en vullen van enveloppen voor de deelnemers.

De uitslagen worden verwerkt in een uitslagen lijst en worden online gepubliceerd.

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden voor, tijdens en na het evenement. Deze mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Foto’s worden tevens online gepubliceerd.

Deelnemers volgen altijd de instructies op van de organisatie of vrijwilligers.

Toeschouwers:
Wij hopen dat veel mensen komen kijken naar de CityRun. Genieten van de muziek maar ook van de sportieve prestaties. Door langs het parcours te staan bestaat de mogelijkheid dat u op foto’s of videobeelden komt te staan. Veel foto’s zullen online gepubliceerd worden. Staan er foto’s online op de website van de CityRun en u hebt hier bezwaar tegen dan kunt u dit kenbaar maken bij de organisatie. De organisatie van de CityRun is niet verantwoordelijk voor foto’s of ander beeldmateriaal op andere websites. Volg de instructies op van onze vrijwilligers die langs het parcours staan. Zij staan daar voor de veiligheid van u en de deelnemers.

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame