G-Run

Heb je een beperking? De G-Run is er speciaal voor jou!!!

De deelnemers lopen 1 ronde van circa 550 meter. Jullie ontvangen een startnummer met registratiechip. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 4,00. 

Starttijden:
13:30 uur Apotheek Nijverdal G-Run
13:45 uur Huldiging G run

T-Shirt
Voor de Auto Aaltink CityRun 2024 is een speciaal runningshirt ontworpen. Tot 1 juli kan het shirt voor slechts €9,95 worden besteld tijdens de online inschrijving. Daarna kost het €12,95.

Reizen en parkeren:
Omdat de meeste deelnemers uit de regio komen zijn er geen borden geplaatst naar parkeermogelijkheden. Rij gewoon naar het centrum. Op het marktplein en bij de Albert Heijn zijn voldoende parkeermogelijkheden. Kom je op de fiets dan kun je het beste je fiets stallen bij het station.
Kom je met de trein naar Nijverdal dan is het nog 200 meter lopen naar Start/Finish. Vanuit Zwolle en Almelo vertrekt er ieder kwartier een trein naar Nijverdal.

Verzorging en Rode Kruis:
Na de finish is er water, sportdrank en fruit beschikbaar. Er fietsen 2 Rode Kruis-medewerkers mee, zodat er altijd snel hulp geleverd kan worden. Zij staan in contact met de organisatie-, hulpdiensten en kennen tevens de calamiteiten-procedure. In totaal staan er 6 Rode Kruis-medewerkers voor je klaar.

Omkleden / douches:
Er zijn geen douches beschikbaar. Wij proberen om een omkleed gelegenheid beschikbaar te maken. Er is geen toezicht op je eigendommen. Het achterlaten van persoonlijke spullen geschied altijd op eigen risico.

Tijdregistratie:
Je tijd zal door middel van transponders die achter op het startnummer zitten geregistreerd worden. 

Pers:
Indien je foto’s of een verslag wilt maken van de CityRun dan ben je van harte welkom. Wil je je dan melden bij het inschrijfbureau aan de vrijwilligersbalie? Dan kunnen wij je voorzien van de juiste informatie.

Deelname:
Door in te schrijven bij de CityRun Nijverdal gaat u akkoord met:
Uw gegevens worden opgenomen in een adressen bestand welke gebruikt zal worden voor het informeren van deelnemers aan de CityRun Nijverdal.
Daarnaast zullen naam, geslacht en afstand doorgegeven worden aan derden voor het bedrukken en vullen van enveloppen voor de deelnemers.

De uitslagen worden verwerkt in een uitslagen lijst en worden online gepubliceerd.

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden voor, tijdens en na het evenement. Deze mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Foto’s worden tevens online gepubliceerd.

Deelnemers volgen altijd de instructies op van de organisatie of vrijwilligers.

Toeschouwers:
Wij hopen dat veel mensen komen kijken naar de CityRun. Genieten van de muziek maar ook van de sportieve prestaties. Door langs het parcours te staan bestaat de mogelijkheid dat je op foto’s of videobeelden komt te staan. Veel foto’s zullen online gepubliceerd worden. Staan er foto’s online op de website van de CityRun en je hebt hier bezwaar tegen, dan kun je dit kenbaar maken bij de organisatie. De organisatie van de CityRun is niet verantwoordelijk voor foto’s of ander beeldmateriaal op andere websites. Volg de instructies op van onze vrijwilligers die langs het parcours staan. Zij staan daar voor de veiligheid van jou en de deelnemer.

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame