Ondersteunen

Lang leve onze sponsoren en vrijwilligers!

Een evenement als het onze, kan niet zonder sponsoren en vrijwilligers. Sponsoren zorgen met een financiële bijdrage of gratis geleverde diensten ervoor dat de kosten van de organisatie betaald kunnen worden. Vrijwilligers leveren de noodzakelijke mankracht om het evenement op de dag zelf op rolletjes te laten verlopen.

Sponsoren

Ons hardloopfeest kost geld. Geld dat wij niet alleen met inschrijfgeld bij elkaar kunnen brengen. Daarom zoeken wij sponsoren en doen daarbij een beroep op u.
Wilt u ons ondersteunen zodat we straks met z’n allen terug kunnen kijken op een geweldige nazomermiddag neem dan contact op met René Averesch (06-27047542)  voor een vrijblijvend gesprek waarbij hij de mogelijkheden met u doorneemt.

Vrijwilliger

Wil jij een steentje bijdragen aan de organisatie van de Auto Aaltink – CityRun Nijverdal? Je bent van harte welkom. Wij kunnen je hulp goed gebruiken!
Er is heel veel te doen voorafgaand aan en tijdens de Cityrun. Daarom kunnen we veel helpende handen gebruiken! Onze vrijwilligers-coördinator Ilona Kuipers (06-12011984) vrijwilligers@cityrunnijverdal.nl verzorgt de taakverdeling. Kun je alleen helpen bij het opbouwen en/of afbreken dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Je ontvangt uiteraard een lunchpakket, koffie of thee en na afloop gaan we samen eten en proosten op de CityRun.

Meer informatie en jezelf opgeven kan via deze link.

 

Copyright 2017 | Auto Aaltink CityRun Nijverdal | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Smaak Reclame